Kontakt
Zakład Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji
Marek Gorczyński
ul. Rogali 43
84-200 Wejherowo
(zobacz wiekszą mapę)
tel. +48 662 248 038
e-mail: gorczynski-ddd@wp.pl
Lokalizacja
Obszar działania
Usługi deratyzacji, dezynfekcji, dezynsekcji i HACCP codziennie świadczymy dla klientów z okolic miast: Trójmiasto (Gdańsk, Gdynia, Sopot), Rumia, Reda, Wejherowo, Lębork, Słupsk, Puck, Szubin, Władysławowo, Hel, Kartuzy, Kościerzyna, Szemud, Kopalino, Lubiatowo, Białogóra, Wierzchucino, Lubkowo, Dębki, Karwia, Jastrzębia Góra, Rozewie, Orle, Bolszewo, Gościcino, Chałupy, Jastarnia.




HACCP
HACCP (ang. Hazard Analysis and Critical Control Point) - Analiza Ryzyka i Kontrola Punktów Krytycznych lub Analiza Ryzyka i Krytyczne Punkty Kontroli, który ma na celu zapewnienie czystości higienicznej produktów spożywczych przeznaczonych dla konsumentów. HACCP jest wykorzystywany w firmach produkujących i handlujących produktami spożywczymi.