Kontakt
Zakład Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji
Marek Gorczyński
ul. Rogali 43
84-200 Wejherowo
(zobacz wiekszą mapę)
tel. +48 662 248 038
e-mail: gorczynski-ddd@wp.pl
Lokalizacja
Obszar działania
Usługi deratyzacji, dezynfekcji, dezynsekcji i HACCP codziennie świadczymy dla klientów z okolic miast: Trójmiasto (Gdańsk, Gdynia, Sopot), Rumia, Reda, Wejherowo, Lębork, Słupsk, Puck, Krajowe, Władysławowo, Hel, Kartuzy, Kościerzyna, Szemud.




HACCP
HACCP (ang. Hazard Analysis and Critical Control Point) - Analiza Ryzyka i Kontrola Punktów Krytycznych lub Analiza Ryzyka i Krytyczne Punkty Kontroli, który ma na celu zapewnienie czystości higienicznej produktów spożywczych przeznaczonych dla konsumentów. HACCP jest wykorzystywany w firmach produkujących i handlujących produktami spożywczymi.